Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun Coverlite HI-VOL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Furtunurile Coverlite reprezinta variantele economice ale furtunilor Duraline respectiv Flamefighter avand caracteristici aproximativ egale din punct de vedere al rezistentei si durabilitatii si aceeasi gama dimensionala.

Reprezinta solutia cea mai eficienta de a asigura alimentarea cu apa in situatia in care in apropierea unui incendiu nu exista sursa de apa sau aceasta este insuficienta. Usor de desfasurat si necesitand un personal minim, furtunul Angus Hi - Vol permite pompierilor sa se concentreze asupra stingerii incendiilor rapid si eficient.

Avantajul furtunului Hi - Vol este demonstrat de urmatorul exemplu: o singura linie de furtun Hi - Vol cu un diametru de 125 mm poate asigura un debit de 2250 litri de apa la o distanta de 3000 m cu o pierdere foarte mica de presiune el mutand efectiv acelasi volum de apa ca 8 linii de furtun cu un diametru de 64 mm.

Avand caracteristici identice cu cele ale furtunului Duraline, furtunul Angus Hi - Vol reprezinta cea mai buna alegere cand vine vorba de durabilitate, eficienta si calitate.

Cu diametre intre 100 si 150 mm si lungimi continue de pana la 200 m furtunul Hi - Vol in combinatie cu furtunul Duraline reprezinta cea mai avansata tehnologie de transport a apei pentru pompieri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura